Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(Help)Jio APN settings not configuring automatically
11-12-2016, 05:33 PM, (This post was last modified: 11-12-2016, 05:34 PM by mohsinsmsn.)
Post: #1
(Help)Jio APN settings not configuring automatically
Hello Guys I have a problem with my jio sim.I m not receiving its apn settings automatically. however if i manually configure them then in access point settings im unable to change the value of mnc. By default it is 86 but i have to change it to 860 to enable volte support..plz help
Reply
11-12-2016, 07:33 PM,
Post: #2
RE: (Help)Jio APN settings not configuring automatically
ur handset ??
[Image: 2wr1e02.jpg] [GH निर्वाचन अधिकारी]join me at fb http://facebook.com/napstergh[Image: etoile.gif]
Reply
11-12-2016, 11:53 PM,
Post: #3
RE: (Help)Jio APN settings not configuring automatically
PLS RESET UR ACCESSPOINT

NO NEED CHANGE ANY........
IF YOU WANT TO CHANGE MNC THEN SET VALUE - 840
BELIEVED IT WORKS FINE

ANY HELP VISIT MY SITE WWW://MYTRICKSTIPS TK
Reply
12-12-2016, 12:37 AM, (This post was last modified: 12-12-2016, 12:42 AM by mohsinsmsn.)
Post: #4
RE: (Help)Jio APN settings not configuring automatically
Resetted it but there is no apn after doing that...Also after changing mnc to 860 and saving access point the whole apn profile disappears. Cannot change the value of mnc
Reply
22-01-2017, 08:23 PM,
Post: #5
RE: (Help)Jio APN settings not configuring automatically
I am also facing same problem plz help
Reply
22-01-2017, 09:11 PM,
Post: #6
RE: (Help)Jio APN settings not configuring automatically
I am also facing same problem, apn not saving after enter mnc code (854) disappearing apn. Plz help me.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us | Home | Return to Top | | Mobile Version | RSS Syndication